De vanzare – resedinta permanenta sau casa de vacanta: brebu prahova

Anunturi

Descriere:

Constructie 2013 – P+1E;structura beton armat cu inchideri din BCA YTONG;
-amprenta la sol- 175mp;
-suprafata construita desfasurata- 387mp;
-suprafata utila – 270mp;
-Hmax. La cornisa- 7,20m
-Hmax.parter- 3m; Hmax. Etaj-3,20m
Compartimentare: 4 dormitoare; 4 bai; bucatarie; loc de luat masa; living-room; camera tehnica, chicineta;casa scarii;holl.
Dotari: parchet stejar masiv, tamplarie lemn masiv; tamplarie PVC cu geam termopan prevazut cu 6 camere; gresie, faianta, tapet, lavabil,scara placate cu lemn stejar masiv; balustrada inox cu insertii lemn stejar;
Echipamente: instaltie video-supraveghere; alarma; videointerfon;cablu fibra optica; telefon,weerless;stabilizator energie;hidrofor;rezervor apa 500 L;pompa reciculare cascada;
Electrocasnice: microunde; doua frigidere;masina spalat rufe; aragaz;hota;
Electronice: televizor- 2 bucati;
Mobilier: mobilier 4 bai complet; mobilier bucatarie complet; mobile lemn masiv dormitory matrimonial parter; mic mobilier;mobila lemn masiv- livingroom complet; semineu lemn masiv electric; draperii; perdele; lustre;covoare persane;aplice;
Incalzire: centrala termica gaze – 2 bucati , calorifere romstal-aluminiu
Alte constructii: magazie scule; pergola auto; beci; camin apa; cascada;
Finisaje de calitate atat la interior cat si la exterior.

Utilitati:
-apa, gaz, canal, electricitate, cablu tv, cablu fibra optica internet-telefon,salubritate,fosa septica tip put absorbant;
-toate bransamentele sunt realizate cu materiale superioare de calitate si ingropate subteran.

Curte: 900mp cu deschidere 47 ml, amenajata complet cu gazon, iarba, flori, pomi fructiferi, cascada, gratar, leagan, terasa, stalpi iluminat , robineti apa, prize;

Locuri parcare interioara- 5 locuri
Locuri parcare la strada – 3 locuri
Amplasament:
Vila este amplasata in partea de nord a comunei Brebu, pe axa longitudinala N-S- ce face legatura cu Valea Doftanei.Podul Cheii, Valea Mare, Paltinu, intr-o zona pitoreasca, unica ,linistita numita Brebu Megiesesc aproape de padure, cu o priveliste mirifica asupra muntilor, intreg arealul geographic fiind incântator si plin de viata.
Vecinatati:
drum asfaltat,
statie RATB
vile noi-
pensiuni – VILOS
case satesti bine ingrijite si intretinute;
padure;
livezi;
raul Doftana,

Juridic:
unic proprietar;
cadastru, intabulare;
proiect, certificat de urbanism;aviz de mediu, autorizatie de construire; proces verbal de receptie finala lucrari; rol fiscal;
certificat energetic;
Bunul imobil compus din Vila P+1E, casa P, anexe si teren 900mp, este in proprietatea mea exclusiva, nu a fost instrainat, nu este sechestrat , grevat de sarcini, servituti si urmariri de orice natura, conform extrasului de carte funciara pentru autentificare ce va fi pus la dispozitia Notarului public agreat, nu este clasat ca ansamblu sau sit arheologic, nu face obiectul unor litigii sau unor proceduri administrative de retrocedare a proprietatii in baza legilor speciale, nu face obiectul unor contracte de inchiriere/arendare si nu a fost scos din circuitul civil.
Impozitele si taxele datorate catre stat sunt achitate la zi conform certificatului de atestare fiscala ce va fi depus la Biroul Nootarului public.

Pret vanzare:
Vila se vinde echipata, dotata si mobilata complet.
Pret-248.999 euro- discutabil in functie de modalitatea de plata.

BREBU – cunoscut pentru potentialul ridicat din punct de vedere turistic, balnear si de agrement ,comuna BREBU este un loc de neasemiuta frumusete si liniste , cunoscuta ca statiune balneoclimaterica inca de la sfarsitul secolului XIX si inceputului de secol XX, fiind o oaza de sanatate sufleteasca si trupeasca pentru bolnavii cu afectiuni respiratorii, ale aparatului locomotor s au aflati in covalescenta, unde:

– Matei Basarab care, cand a vazut aceste locuri a exclamat: “ Bre! Bre! Bre! ….Dar frumoase locuri sunt pe aici…”si, unde si a construit o manastire, biserica si alte asezaminte;
– Stefan Luchian explicand intr-o scrisoare din vara anului 1908 : “ Si ce lucruri frumoase! Nu te mai saturai uitandu-te la ele” , pictand la Brebu aproximativ douazeci de pasteluri, cum ar fi : „Crâng la Brebu”, una dintre lucrarile care ilustreaza capacitatea culorii de a cuprinde lumina, acea inovatie adusa de Luchian in pictura româneasca, ce avea sa aiba un vast ecou asupra evolutiei sale ulterioare.
-Ana Davila : Pozitia locului, apa cea buna de baut si aerul curat cu calitati terapeutice, au facut ca aceasta comuna sa fie aleasa ca loc de recreere si refacere (un fel de sanatoriu), pe timpul vacantelor de vara pentru elevele din “Azilul Elena Doamna” din Bucuresti, condus la acea vreme de Ana Davila, sotia intemeietorului invatamantului medical romanesc Carol Davila.

Asezare:
Comuna Brebu aflata la o distanta de 100km de Bucuresti si 5 Km de Campina, este situata pe un platou in forma triunghiulara intre riurile Doftana si Lupa, ce se unesc la virful triunghiului, in partea de Sud, formand limita naturala intre Brebul $i Telega.
La o altitudine de 5-600m de la nivelul marii, platoul Brebu este inconjurat pe trei laturi de lantul Sub-carpatilor Curburii, Brebu fiind astfel protejata de viscole puternice, ierni grele si alte intemperii tipic montane.
Recent in localitate a fost efectuata reabilitarea intregii retele de drumuri si strazi, au fost create spatii de joaca pentru copii si restaurarea monumentelor si a imprejmuirilor acestora.
In ultimii ani comuna a cunoscut o ampla dezvoltare, pe plan urban fiind bransata la toate utilitatile necesare (apa, canal, gaze, cablu fibra optica) cat si pe plan imobiliar de buna calitate.
Noile immobile (peste 1.000) sunt construite in perfecta armonie cu zona cat si cu majoritatea cladirilor bastinase, in conformitate cu cele mei noi norme europene, pastrand astfel un aspect urbanistic de calitate.
Brebu-beneficiaza de statii RATB, scoli, gradinite, parcuri, restaurant, discoteca, Minimarket, magazine satesti, depozite de material, gatere pentru lemen.

Dl./D-na. : Cristina Tutan

Telefon : 0762197301

Lost Password